Pages

Tuesday, December 29, 2009

sekitar FATAYAT GAMES 09..





khusyuk semua 7 kumpulan dengar taklimat..






da deep purple..







blue allrise..ma team~







da pink panther..




da RED team..






da ultraSEVEN..
PASUKAN TERBAIK (paling bersemangat...)


*********************************************************************


gambar2 yang sempat dicandid sepanjang program..





suap dik suap, jangan membazir..
sarapan pagi yang enak..
ishq biladi , timun , carrot, gargil (yeke ni ejaan die), teh pekat tanpa gula..






bukak task hati-hati..jeng..jeng..jeng..






chekpoint menghafal surah bersama ra'isah perubatan..
uji daya ingatan sket..






sape nak kawen dengan anak raja ,pisahkan kekacang ni semua cepat!!






hati-hati suapkan tu, takut tercabut braces..






HANTU BUNGKUS..
pilih..pilih..yang mana satu idaman kalbu...








busana muslimah dari surat khabar..






BLUE TEAM..

JOHAN KESELURUHAN..

1) johan futsal..
2) johan explorace..
3) naib johan basketball.. (owh,bertambah medal basketballku..)



click me for more pic...




**THE END**


Friday, December 25, 2009

sanah helwah inirah n hana hamim..







buat 2 adik sc tersayang..selamat hari lahir n semoga panjang umur..

semoga pertambahn umur selari dengan pertambahan amal..:p

ni je yang mampu akak buat..hihi..

Wednesday, December 23, 2009

AWAN





A.W.A.N biar kugapai agar kau tersenyum....

Tuesday, December 15, 2009

T.E.L.I.N.G.A

Salam aleik..



kenapa hari ni tiba-tiba pasal telinga yang aku nak bebelkan??



sebenarnya, kebetulan kali ni round kami adalah Ear,Nose n Throat..

agak boringlah juga sebenarnya sebab hari-hari nak kena mengadap 3 benda ni..



hari-hari jugalah ada sahaja doktor yang offer kami masuk OT,tapi semua tak berkesempatan..

takpe, takpe..pasti hari itu akan tiba jua..



ok, kenapa telinga???



sebenarnya,nak berkongsi satu rahsia..merangkap peringatan jugaklah..



ok, peringatan ni khas untuk pemuda,pemudi,syabab-syabab musafir kasih,fatayat,ammu,mama, baba dan sekelian penduduk yang sangatlah rajin membersihkan telinganya~~~~~~





di suatu hari yang indah,ketika sedang enak menuntut ilmu bab telinga, tiba-tiba doc cakap "you must not clean your ear using cotton bud routinely"..



"adoi mak, habis takkan nak biar je tak bersentuh" monolog seorang insan yang boleh dikatakan 2 hari sekali la dia menggunakan cotton bud. .

pembersihlah kononnya..



" the wax (najis di telinga kita semua) is actually a natural protection of your ear . It protects your ear from the extreme temperature and from infection as it is not suitable for growth of any organism.."



ha,amek sekali ..konon pembersih tapi sebenarnya mendatangkan mudarat..



So, i stop cleaning my ears twice daily after all..next due,tak tau bila..haha..





Subhanallah, ternyata setiap ciptaan Allah itu mengandung hikmah..

Benda yang dianggap kotor sebenarnya membawa manfaat..



Jadi untuk apa kita melawan fitrah itu kerana mudaratnya lebih besar impaknya dalam kehidupan berbanding manfaat yang kita akan dapat..





Doc menyambung lagi, barangkali selepas melihat muka kami yang kesemuanya blur dan tertekan with a big question mark on da top sebab tak boleh bersihkan wax tu..



" biar je 'dia' keluar sendiri, barulah kita bersihkan..biasanya lepas mandi ke..dan dah tentunya ketika berwudhu' kita akan bersihkan telinga.."

nah, di situ terbukti lagi keindahan Islam..
hikmah membersihkan telinga ketika berwudhu'..

dan hikmahnya juga buat muslimah supaya menutup aurat..tersorok sudah satu keaiban..
dan pengajaran buat syabab supaya jadilah seorang yang pembersih....


jadi untuk apa kita melawan fitrah itu kerana mudaratnya lebih besar impaknya dalam kehidupan berbanding dengan manfat yang bakal kita dapat..

Stop using COTTON BUD!!


lagi satu yang aku kurang faham dengan segelintir insan yang berfikiran "kami tak perlukan musyrif,nanti kurang pulak tawakal pada Allah"

sounds funny isn't it??

kalau macam tu, lepas ni ramai2 pakat2 tak payah pergi kuliah, x payah baca buku bila nak imtihan..nanti kurang pulak tawakal pada Allah..redah je masuk dewan periksa..:p

Bukankah mencegah lebih baik dari mengubati dan bukankah lebih baik kita berusaha habis-habisan dan bertawakal kepada Allah instead of hanya duduk goyang kaki dan bertawakal..

kita hanya Hamba Allah yang hina..kalau tak berusaha untuk mendapatkan sesuatu,mustahil sesuatu benda tu akan datang bergolek..usaha kita itu adalah wasilah untuk mendapatkan sesuatu..


mustahil jika kita lapar sambil berbaring atas katil dan berdoa, "Ya Allah jatuhkanlah pisang di hadapan aku..."

pergi kedai la weh,beli sendiri~~


peace no war..


p/s : alfatihah buat seorang senior ketika di Pedas dahulu yang dijemput ilahi siang tadi.. ajal x mengenal usia..al-fatihah buat mohd farhan mohd nor..semoga ditempatkan di
kalangan orang2 yang beriman..

Sunday, December 6, 2009

Bantuan Kewangan Untuk Kos Perubatan Nabilah Huda binti Zaim

tyme..iftor n.9 ..



Assalamualaikum wbt.

Saudara seiman dan seakidah sekalian..

Seorang pelajar Malaysia yang sedang menuntut dalam Jurusan Syariah di University of Yarmouk, Irbid (terletak kira-kira 150 km ke utara dari Amman, Jordan),

Saudari Nabilah Huda binti Zaim (a best friend of mine...)
telah disahkan menghidap Leukemia tahap kronik (chronic myeloid leukimia) dan
memerlukan pembedahan pemindahan tulang sum-sum pada bulan Disember ini.
Kos pembedahan ialah sebanyak RM70 000 (RM50 000 untuk pembedahan dan RM20 000 untuk rawatan susulan)


dan ia tidak ditanggung oleh penaja beliau..

Sehubungan dengan itu, saya berbesar hati untuk sama2 membantu dan mengajak rakan2 semua untuk sama2 menyumbang bagi menampung pembedahan beliau.

Tidak kira banyak atau sedikit, usaha kecil kita ini insyaAllah membantu.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh berhubung terus dengan
Saudara Zaim Bin Shaari (bapa Nabilah) di talian +6013-3521226.


Sumbangan daripada para dermawan bolehlah dibankkan terus ke akaun-
(Maybank Zaim bin Shaari 162517025794)Hp: +6013-3521226..


Mari kita doakan agar saudari Nabilah Huda dan keluarganya dikurniakan kesabaran dan ketabahan yang berpanjangan sepanjang melalui ujian daripada Allah SWT ini...

Sesungguhnya penyakit itu daripada Allah, maka Allah jua yang akan meyembuhkan dan mempermudahkan....~~

Kepada semua kawan2 blogger yang membaca artikel ini, sama2lah kita membantu saudari Nabilah Huda Bt Zaim dengan mengcopy-paste posting ini ke laman anda...mudah2an kerja kita ini ada nilainya disisi Allah swt...Terima Kasih...~~Allahumma yassir wala tu'assir....Amin..


p/s : bella,fighting!!
to asma' harap dah overcome ke'nervousan' nak bgi ur bone marrow..

Friday, December 4, 2009

Apa kumahu??








Andai kesenangan ini membuatku lalai..
Aku rela kau menariknya kembali ya Allah..
Biar kujejak nikmatMu dalam kepayahan..
Asal tak tinggi hidung melakar senyuman..

Andai seberat ini ujianMu ya Allah..
Kupinta Kau berikan aku sandaran..
Agar tak tersembam di tengah jalan..
Mencari redhamu dalam kekurangan..

Thursday, November 19, 2009

CONGRATES MY GURLZ!!

tahniah untuk anis afiqah,nur alia 4 gettin 5A's in ur UPSR..
Inuk tumpang gembira..
N I'm very proud of u..

To Ramadhan,
Tahniah jugak for ur 4A's..
Jgan sdey2,inuk dulu pun x dpat 5A,tpi alhamdulillah untuk masa selepasnya..
Perjalanan masih panjang..

Slam syang dri egypt.......

P/s : i'm using my e71..seksa betul screen sempit ni..nak tenet.....
Nak kol,nak tau isu semasa...nak tu..nak ni..
N 2 days ago i've juz rejectd one-super-big-nice-offer dengan alasan tiada internet...
Allahu Rabbi..

Wednesday, November 18, 2009

Rawan

Saat hati dan perasaan mengatasi akal fikiran..

Saat sucinya sang hati tak lagi dihiraukan..

Saat satu ke utara,satu ke selatan..

Saat dunia diletakkan di hadapan..

Saat keinginan mengatasi redhaMu ya Tuhan..


Ya Allah ku pinta Kau jauhkan........

Tuesday, October 13, 2009

Ulang tahun B.O.N.D.A

mungkin ini post yang terakhir sebelum aku kembali ke egypt malam esok..yelah,nak post esok pun,mesti x dan sebab barang2 aku pun belum di pack lagi..

ok,this is specially dedicated tu my luvly mum..

sory sebab lambat mak,but late is better than never kan mak...kan..kan..




i woke up at 2am to bake these cakes semata-mata nak tunggu mak tidur n si kecik tu tak mengganggu inuk dia nanti..

n bila dah masak almost at 3 am,baru lelap mata,tapi lepas tu bangun masa subuh n terus buat icing cuz at 8.45 am kena hantar mak balik jelebu..
jadi,kerja2 menghias ni agak comot sebab tergesa-gesa..


btw,ni pun khas untuk me,myself..my shasha..n aizah(sory wish lambat..n kat kek tu tak tulis nama anda..hehe)




mengayak tepung sambil tersengguk-sengguk





keseorangan di tengah2 malam tapi ditemani acik dila yang tidur2 ayam kat meja makan..





i thought of making this purple instead of blue,tapi disebabkan wrna biru tu overdose,so x jadilah purple...xpe,warna ni pun i lyke~





B.O.N.D.A.....1st 0ct
inuk(that's me ok)...27th oct
shasha...11th oct
*aizah...14th oct





inilah insan2 yang menyambut besday..





mak at her 62..awet muda x?





these r 4 da ladies..





chumel~





da ladies~





seorang insan yang meratah icing aku..





bekalan mak bwak balik jeblu...




mak,selmat ulang tahun ke 62..semoga dipanjangkan umur n murah rezeki,n awet muda selalu..luv u..............



Friday, October 9, 2009

Ketentuan..

panggilan pagi itu dari seorang sahabat,cukup menggembirakan aku..dia bakal menamatkan zaman bujangnya..alhamdulillah,sebagai sahabat aku pun tumpang gembira, n to be honest,aku tersenyum lebar sampai ke telinga..


tak cukup dengan itu habis dari emak,kakak dan sehingga ke abang2 iparku juga kukhabarkan berita gembira itu..macam diri sendiri pula yang nak menamatkan zaman bujang..hehe


"habis kenapa pulak?lepas ni adik pulak ke?" pantas mereka mengusik..
"ni,adik dah ada calon ke?" seorang abang iparku mengusik..


haha..


bukan niatku mencari ruang untuk meminta 'green light' buat diri sendiri, tapi sekadar berkongsi berita gembira..
tiada salahnya kan??


kalau ada udang di sebalik mee pun, kurasa tiada salahnya..itulah berkias namanya..faham2 sendiri,sudahlah..haha..(habislah kalau kakak2ku membaca blog ni..)


berbalik kepada insan yang nak menamatkan zaman bujangnya tadi..sekalung tahniah buat kalian..semoga semuanya bersandarkan cinta pada yang SATU..ameen..




***********************************************************************





belum pun genap 24 jam aku menerima berita gembira itu,nun di hujung talian seorang lagi sahabat menyampaikan berita yang kukira agak menyentap perasaan..


"ika,kita kena extend sem lagi..kita kena buat bone marrow transplant tu..darah tak stabil"..


walaupun terdapat selingan ketawa di hujung katanya, i noe wat's deep inside...


satu kata2 yang terpacul dari mulutku ketika itu..
"ala,takpelah,tu kan untuk sembuh.."aku kurang pasti ayat apa yang sesuai untuk kukatakan ketika itu..


berita ini juga kusampaikan kepada bonda dan kakak2ku..


mak bersimpati,apatah lagi mak juga mengenali insan itu kerana dia pernah bermalam di teratak usang kami..aku sendiri pun pernah bermalam di terataknya..



“Patutkah manusia menyangka bahawa mereka akan dibiarkan dengan hanya berkata: “Kami beriman”, sedang mereka tidak diuji (dengan sesuatu cubaan)? Dan demi sesungguhnya! Kami telah menguji orang-orang yang terdahulu daripada mereka, maka (dengan ujian yang demikian), nyata apa yang diketahui Allah tentang orang-orang yang sebenar-benarnya beriman, dan nyata pula apa yang diketahuiNya tentang orang-orang yang berdusta.” Surah Al-Ankabut ayat 2-3.






kerana itu,ingatlah bahawa di saat kita bergembira,ada insan diluar sana diuji olehNya..
dan aku sebagai insan biasa,sentiasa mengharapkan yang terbaik dariNYA..



buatmu ar-raheeq,
bertabahlah..pasti ada hikmahnya,kan?
TUHAN ITU MAHA PENGASIH.
Dan sesungguhnya Dia Maha Mengetahui apa yang terbaik ntuk kita..
maaf sebab kita kena balik 14.10 ni..x dpat tengok kamu masa operation nanti..semoga dipermudahkan..perkongsian cerita kamu di hujung Ramadhan itu,akan terus kita ingat..tapi kite tetap mengharapkan kamu datang kat epot nanti..hehe..kamu telah memberikan kite harapan dlam msg tadi tau!



ok,lagu ni khas untuk semua sahabatku tercinta esp you n you..

'Shoulder to Cry On'


Life is full of lots of up and downs,
And the distance feels further when you're headed for the ground,
And there is nothing more painful than to let you're feelings take
you down,
It's so hard to know the way you feel inside,
When there's many thoughts and feelings that you hide,
But you might feel better if you let me walk with you
by your side,
And when you need a shoulder to cry on,
When you need a friend to rely on,
When the whole world is gone,
You won't be alone, cause I'll be there,
I'll be your shoulder to cry on,
I'll be there,
I'll be a friend to rely on,
When the whole world is gone,
you won't be alone, cause I'll be there.
All of the times when everything is wrong
And you're feeling like
There's no use going on
You can't give it up
I hope you work it out and carry on
Side by side,
With you till the end
I'll alway be the one to firmly hold your hand
no matter what is said or done
our love will always continue on
Everyone needs a shoulder to cry on
everyone needs a friend to rely on
When the whole world is gone
you won't be alone cause I'll be there
I'll be your shoulder to cry on
I'll be there
I'll be the one you rely on
when the whole world's gone
you won't be alone
cause I'll be there!
And when the whole world is gone
You'll always have my shoulder to cry on....





“Ya Allah yang membolak-balikkan hati, tetapkanlah hatiku ini atas jalan ketaatan kepadaMu, ya Allah yang membolak-balikkan hati, tetapkanlah hatiku ini atas agamaMu”

Sunday, October 4, 2009

Permulaan yang baru..

Alhamdulillah natijah yang keluar julai lepas,melayakkan kami semua proceed ke tahun empat..
yahoo,yabedabedoo.....

rasanya tak terlambat lagi nak ucap tahniah kepada semua orang including da juniors~


Tapi,sedikit terkilan sebab kuliah dah start semalam,dan aku masih di sini, di Malaysia!!
takpe,i'm counting..lagi sepuluh hari akan kugegarkan bumi Zagazig..


hari ni dah start ophtalmology,dan aku masih di sini,memendam rasa yg my new glasses mencengkam skull aku..

ok,apa yg bakal kami hadap tahun ni..



1. General Health & Social Medicine =300
2. Ophthalmology & Eye Surgery =250
3. Ear, Nose & Throat (ENT) =200
4. Forensic Medicine & Clinical Toxics =200
5.
Human Rights =50



ok,kawan2,sila siapkan diri anda untuk bertemu buku kembali setelah 3 bulan bercuti mengumpul karat dan sawang~~

bit-taufik wan najah kepada semua n selamat datang kepada junior yang baru sampai!

n sebelum terlambat selamat menjalankan tugas kepada barisan pimpinan baru dpmz!!!





semoga tahun ini menjanjikan seribu barakah~~


Monday, September 28, 2009

Hepi 4 u..:)

new collection~~

i'm happy 4 u buddy!!!





andai mampu kuterbang kesana..


tapi,lusa aku nak kena pergi sabah..


sob2..





kempunan aku...


juz send me da greatest pix of urs nnti eh..




luv ya~~


Tuesday, September 15, 2009

iftor negeri 9


breakfastin with da orphan






with ustz azhari yang dah bnyak berkorban untuk kami..




us~~





Sunday, September 6, 2009

REPOST--->terjemahan Al-quran

AL-QURAN BERSAMA TERJEMAHANNYA





21.7cm x 30cm x 2.5 cm

1) Saiz = 21.7 cm x 30 cm x 2.5 cm
2)warna = coklat sahaja (memang cantik n eksklusif)
3)bahasa = indonesia (dijamin faham)


apa yang special???(sila rujuk gambar dan klik untuk imej yang lebih jelas)


1) Setiap perkataan di bawahnya ada terjemahanva tersendiri + terjemahan penuh untuk setiap ayat di bahagian tepi..

2) di page belakang,ada bahagian klasifikasi ayat-ayat Al-Quran..terbahagi kepada 15 bab antaranya arkanul islam,ilmu dan cabang-cabangnya,jihad n etc..(sila rujuk gambar)..jadi memudahkan siapa-siapa yang nak cari ayat yang berkenaan dengan bab-bab tertentu..

3) di bahagian penanda,ada kepingan kad yang menyenaraikan ayat-ayat al-Quran yang lebih kurang sama..ini memudahkan siapa-siapa yang nak hafaz al-Quran..

4)daftar nama surah dalam bahasa melayu (sayangnya tiada dalam bahasa Arab..)

5)doa khatam al-Quran turut disertakan bersamanya terjemahan sekali..

6)huraian tanda-tanda baca termasuklah tanda-tanda waqof,ayat-ayat sajdah..

7)setiap pembelian juga bakal mendapat senaskhah ma'surat wazifah kubra bersama terjemahan bagi setiap ayat termasuk doa rabitah..






1) terjemahan setiap perkataan,dan terjemahn setiap ayat (di tepi)





2)klasifikasi ayat-ayat mengikut bab tertentu





3)senarai ayat-ayat yang lebih kurang sama..





4)daftar nama surah





5)doa khatam al-Quran bersama terjemahannya





6)huraian tanda baca





7) al-ma'surat





8)al-ma'surat dan terjemahannya




ok?berminat?

harga?? RM 150 sahaja..
cara pembayaran?? tunai atau boleh di bank-inkan
cara penghantaran?? by hand (jadi limited to area kl,selangor dan negeri sembilan sahaja),kalau yg jauh pon berminat juga,bolehla negotiate through no di bawah k..mungkin akan dihantar by post..
nak contact siapa??ok,boleh contact saya *(ms.ieka) 0196083086
atau, *(ms.farina) 0176024022

*kepada pelajar2 di bumi anbia' ,jika berminat dan beg saya tak mencecah 58kg,insyaAllah saya akan bawa balik ke egypt nanti..juz,do inform me di nombor di atas..jangan sms through no mesir..

sebarang masalah atau sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi no di atas..

cepat sementara stok masih ada..


**beza dengan entry yg sebelum ni,kali ini keuntungan tidak lagi disalurkan ke Palestin


sirru ala barakatillah...





Sunday, August 30, 2009

Swine flu ohh Swine Flu...

WHO: Malaysians still take flu lightly


WHO finds Malaysians have low understanding and poor knowledge of A (H1N1)


KUALA LUMPUR: Malaysians are a complacent lot when it comes to dealing with Influenza A(H1N1) – this was what a World Health Organisation (WHO) report showed.

Health Minister Datuk Seri Liow Tiong Lai said the report, drafted by three health officials from WHO and which he received on Thursday, showed that many Malaysians did not take the disease seriously.

The report said Malaysians had a poor understanding and knowledge about how A(H1N1) spreads.

However, Liow noted that Malaysia had an efficient surveillance system to quickly detect those who suffered from the flu.

According to the report, Malaysia’s efficient and sensitive surveillance system was able to accurately record the number of deaths in the country.

Some other countries were still unable to confirm if patients had died of the disease, Liow said, adding that the death rate in Malaysia was still within limits set by WHO.

The officials were invited here to conduct a study in view of the rising number of A(H1N1) patients and fatality. The WHO officials were in Malaysia for a week to study the situation on the flu before they submitted their report to the ministry.

“They also know that we have a good system to detect A(H1N1) patients fast,” he said at the “Let’s Stop A(H1N1)” campaign launched by MCA president Datuk Seri Ong Tee Keat at Wisma MCA here yesterday.

The officials recommended that more beds be set up at the intensive care units (ICUs) of hospitals, which treat A(H1N1) patients with chronic conditions.

Their scope included studying the country’s death rate, awareness campaign and the public’s response to the pandemic.

Liow said the ministry would ensure that anti-viral drugs were sufficient and sold at affordable prices.

The ministry is also increasing the number of beds at ICUs as some of the hospitals are congested, he said.

Ong said the campaign was to equip MCA leaders at grassroots level with the knowledge about the disease to ensure that they could help the community take steps to fight the flu.

He said the MCA’s Crisis Relief Squad Malaysia had moved into action to prevent the flu from spreading the moment the first case was detected in the country on May 15.

“Now, we have moved into Phase Two – fighting the pandemic,” said Ong.

Ong also urged the people especially the Chinese community to practise “hygienic” eating habits such as using utensils.

He also handed over the A(H1N1) preventive kits to state leaders nationwide.



SOURCE : The Star

Saturday, August 29, 2009

Thursday, August 13, 2009

TERJEMAHAN AL-QURAN..(iklan~)

assalammualaikum..

first of all,ini adalah satu iklan..

AL-QURAN BERSAMA TERJEMAHANNYA





21.7cm x 30cm x 2.5 cm (lebih kurang saiz laptopku)



1) Saiz = 21.7 cm x 30 cm x 2.5 cm
2)warna = coklat sahaja (memang cantik n eksklusif) *****maklumat terbaru...ada juga yang warna pink,da pic will be uploaded soon..package(al-quran pink + beg sandang)
3)bahasa = indonesia (dijamin faham)


apa yang special???(sila rujuk gambar dan klik untuk imej yang lebih jelas)


1) Setiap perkataan di bawahnya ada terjemahanva tersendiri + terjemahan penuh untuk setiap ayat di bahagian tepi..

2) di page belakang,ada bahagian klasifikasi ayat-ayat Al-Quran..terbahagi kepada 15 bab antaranya arkanul islam,ilmu dan cabang-cabangnya,jihad n etc..(sila rujuk gambar)..jadi memudahkan siapa-siapa yang nak cari ayat yang berkenaan dengan bab-bab tertentu..

3) di bahagian penanda,ada kepingan kad yang menyenaraikan ayat-ayat al-Quran yang lebih kurang sama..ini memudahkan siapa-siapa yang nak hafaz al-Quran..

4)daftar nama surah dalam bahasa melayu (sayangnya tiada dalam bahasa Arab..)

5)doa khatam al-Quran turut disertakan bersamanya terjemahan sekali..

6)huraian tanda-tanda baca termasuklah tanda-tanda waqof,ayat-ayat sajdah..

7)setiap pembelian juga bakal mendapat senaskhah ma'surat wazifah kubra bersama terjemahan bagi setiap ayat termasuk doa rabitah..

8)dan yang paling penting,keuntungan akan diinfakkan ke tabung palestin




1) terjemahan setiap perkataan,dan terjemahn setiap ayat (di tepi)





2)klasifikasi ayat-ayat mengikut bab tertentu





3)senarai ayat-ayat yang lebih kurang sama..





4)daftar nama surah





5)doa khatam al-Quran bersama terjemahannya





6)huraian tanda baca





7) al-ma'surat





8)al-ma'surat dan terjemahannya




ok?berminat?

harga?? RM 150 sahaja..
cara pembayaran?? tunai atau boleh di bank-inkan
cara penghantaran?? by hand (jadi limited to area kl,selangor dan negeri sembilan sahaja)
nak contact siapa??ok,boleh contact saya *(ms.ieka) 0196083086 (ni no malaysia..) ms.ilyana(0145006330) *mr.anwar fazal (0172735110)

*kepada pelajar2 di bumi anbia' ,jika berminat dan beg saya tak mencecah 58kg,insyaAllah saya akan bawa balik ke egypt nanti..juz,do inform me di nombor di atas..jangan sms through no mesir..

sebarang masalah atau sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi no di atas..

cepat sementara stok masih ada..

SAMBIL MEMBELI,KITA MENDERMA!-->save PALESTINE!

sirru ala barakatillah...