Pages

Monday, June 22, 2009

kembali ke mood sebenar~











i do adore all these stuff..













i was blog-hopping yesterday when i suddenly found this ..adorable nye~~pastu tunjuk kat ahli beit n khansa', semua pun excited jugak..hehe,actually i was looking 4 banana cake's topping,sebab tu jumpa link ni..haha,ada ke orang buat kek pisang dengan topping..huhu,takpe yang luar biasa itu indah..







a good combination..isn't it?


alhamdulillah,sebenarnya mood semalam telah kembali ke normal sebab oral patho semalam sangat mudah..( sebelum tu tak normal sebab patho written tersangatlah susah..i cried 4 da whole night sampai tertidur n tak prepare langsung untuk oral..) million gracias to Dr.Mustafa for bringing me back,to da ryte track..




oh ya,baru tringat janji saya untuk tempahan kek coklat n kek pisang yang telah saya tangguhkan sebelum ni sebab exam patho..oleh kerana saya dah janji nak buat lepas oral exam,maka,kenalah tunaikan..janji untuk dua kek,moist choc cake n kek pisang..tapi sayangnya,penat saya pusing satu kafr zend ni,satu kedai menunjukkan ciri2 kewujudan pisang..musim panas mana ada pisang kan..







cantik tak??cantik tak??cantik kan..



so,untuk menebus kekurangan satu kek tu,saya pun dengan excitednya decorate kek coklat tu,padahal janji sebelum ni plain choc cake with topping je..takpe,kebetulan mood saya tengah berbunga-bunga..lagipun saya tak charge untuk decoration tu..tambah2 excited bila saya jumpa link tadi tu..[link]..



i wish di satu hari yang mulia nanti, i can do all these stuff by my-own-self for my kids,so,besday diorang ke,majlis apa2 ke, tak payah risau n nak beli kat luar..super mama ni pun boleh buat..heheh..balik malaysia ni akan kucari siapa yang boleh ajar buat fondant!



uploading sum pix....







siap sudah n sebelum di'topping'kan..






sesi pengemaskinian...








dah pun bermandikan coklat,n tengah melakar2 nak hias camne ni..time ni lah barang2 untuk acuan bunga tu menghaibkan diri..so,terpaksalah free hand..hehe..







wah,sedapnye ni..






i lyke..






SIAP!!not bad..tapi kenapa ala2 orang arab punye hiasan ni..hurmm..
sedia untuk dijemput..sila ambil kek anda dengan segera ye..





Sunday, June 14, 2009

Stay Close to Allah..









PRAYER is a FREE outgoing call to ALLAH..


no battery power..



no charging..


no network problem..



no simcard..



always good signal n ENDLESS TALKTIME..



Stay close to HIM..





Friday, June 5, 2009

si monyet..










apa yang korang faham pasal monyet2 ni??